Ramona Olaru a avut un moment de sinceritate, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, unde a povestit ce anume nu i-ar lăsa partenerului ei de viață, în cazul în care ar lua-o pe drumuri. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea răspuns din partea sa, deoarece mulți au crezut că este vorba despre ceva material.

Ramona Olaru, moment de sinceritate

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani este genul acela de femeie care și-a cucerit publicul atât prin intermediul sincerității de care a dat dovadă de fiecare dată, dar și prin intermediul simțului umorului foarte dezvoltat. Ramona Olaru este, de asemenea, extrem de activă pe rețelele sociale, de unde fanii află totul despre ea, indiferent dacă este vorba despre lucrurile bune și frumoase care vin în viața sa, dar și despre cele care se află la polul opus și de pe urma cărora are mult de suferit, cum ar fi de exemplu separarea de fostul ei partener de viață.

Timpul a trecut, iar rănile au reușit să se vindece ușor, ușor. După o perioadă, Ramona Olaru a decis să dea o șansă relației sale cu Cătălin Cazacu, pe care îl știa de ani buni și cu care a fost bună prietenă înainte de a-i fi iubită, ceea ce a făcut ca legătura dintre ei să fie una și mai puternică. Deși s-a zvonit în repetate rânduri faptul că s-ar fi separat, mai ales că nu se afișau atât de des împreună, se pare că în realitate le merge din ce în ce mai bine și chiar au luat parte la un eveniment mondem împruenă.

Având în vedere că nu își expun atât de mult relația în mediul online, fanii acestora sunt curioși să afle tot mai multe lucruri despre ei, iar Ramona Olaru le povestește atât cât crede ea că este necesar. De exemplu, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, blondina a spus clar că dacă s-ar despărți de iubitul ei, nu i-ar lăsa pisicile sale pe care le crește încă de când erau mici și pe care le tratează ca și cum ar fi copiii ei. Din câte a mai dezvăluit chiar ea, aceste animale o înțeleg și sunt alături de ea în orice moment al vieții sale, indiferent de ce ar fi vorba, iar drept dovadă, ea nu le va putea abandona niciodată.

„Pe mine dacă mă întreabă cineva ce nu i-aș lăsa iubitului meu după despărțire, zic clar că pisicile. Deci eu nu aș putea să lase pisicile mele nimănui. Sunt animalele care mă înțeleg și sunt mereu alături de mine, ele iubesc foarte mult și sunt foarte atașate de stăpâni”, a declarat Ramona Olaru, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.