Bono, operat vineri de urgeta din cauza unei probleme la spate, se afla in continuare internat in Germania si este ingrijit de medicul clubului de fotbal Bayern Munchen, specialist de renume mondial.
Potrivit Belfast Telegraph, Bono este tratat de unul dintre cei mai buni neurochirurgi germani, Jeorg Tonn, si de medicul Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, specialist sportiv de renume mondial care lucreaza si pentru clubul Bayern Munchen. [Bono a fost operat]

Bono s-a ranit la spate in timp ce se pregatea pentru urmatoarea etapa a turneului 360-Degree. Inca nu se stie cum solistul a suferit leziunea care a necesitat operatia de urgenta, pentru ca detaliile despe accident nu au fost puse la dispozitia publicului, scrie NewsIn.

Cantaretul in varsta de 50 de ani, laureat al premiului Grammy, va mai ramane in spital timp de cateva zile.

In urma operatiei, U2 si-a amanat concertul din 3 iunie, de la Salt Lake City (Utah). Nu se stie deocamdata daca vor mai fi anulate si altele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.