Elizabeth Taylor: "Nimeni nu o va interpreta pe Elizabeth Taylor decat ea insasi"!
Elizabeth Taylor a infirmat zvonurile de la Hollywood potrivit carora Angelina Jolie si Catherine Zeta-Jones concureaza pentru a interpreta rolul principal intr-un lungmetraj inspirat din viata si relatia tumultuoasa a celebrei actrite britanice cu Richard Burton, relateaza accesshollywood.com.

Elizabeth Taylor a postat un mesaj pe Twitter, in seara de joi, pentru a lamuri aceasta chestiune: "Stapaniti-va, oameni buni! Am auzit tot felul de zvonuri potrivit carora cineva va interpreta rolul meu intr-un film despre Richard si mine. Nimeni nu o va interpreta pe Elizabeth Taylor decat ea insasi!", a declarat actrita, potrivit Mediafax. [Angelina Jolie, in rolul reginei Cleopatra]

Totusi, Liz Taylor a adaugat ca cineva va putea interpreta rolul ei intr-o buna zi, insa acest lucru nu se va intampla prea curand. "Cel putin, nu inainte sa mor, iar pentru moment, ma distrez mult prea bine fiind vie... si intentionez sa raman astfel. Fericire tuturor!", si-a incheiat mesajul de pe Twitter venerabila actrita britanica. [Cine va fi frumoasa cu ochii violet: Angelina Jolie sau Catherine Zeta-Jones?]

BBC anuntase in urma cu cateva zile ca un lungmetraj, avand la baza relatia dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton, descrisa intr-o biografie scrisa de Sam Kashner si Nancy Schoenberger, este in pregatire la Hollywood.

In 1963, galezul Richard Burton a interpretat rolul lui Marc Antoniu in filmul "Cleopatra", al carei rol a fost jucat de Elizabeth Taylor, iar cei doi actori, casatoriti fiecare cu alti parteneri in acel moment, au inceput o legatura pasionala.

In acelasi deceniu, Elizabeth Taylor si Richard Burton au jucat impreuna in alte sapte filme: "Cui i-e frica de Virginia Woolf?" (1966), "Personalitati in impas/ The V.I.P.s" (1963), "Fluierarul/ The Sandpiper" (1965), "Imblanzirea scorpiei/ The Taming of the Shrew" (1967), "Doctor Faustus" (1967), "Comediantii/ The Comedians" (1967) si "Boom!" (1968).

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Cuplul a divortat in 1974, dupa un mariaj de 11 luni. Elizabeth Taylor si Richard Burton s-au recasatorit la doar cateva luni dupa primul divort, insa a doua lor casatorie a durat doar un an, din cauza dependentei de alcool a actorului.

De atunci, Elizabeth Taylor s-a recasatorit de alte doua ori si, inainte de Richard Burton, a avut alti patru soti.

Elizabeth Taylor si-a castigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), si a fost recompensata cu doua premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) si "Cui ii e frica de Virginia Woolf?" (1966)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.