Angelina Jolie a declarat ca vrea sa joace rolul reginei egiptene Cleopatra intr-un mod cu totul diferit fata de Elizabeth Taylor in filmul din 1963, fiind de parere ca nu ar putea fi niciodata la fel de "draguta" precum celebra ei predecesoare.

"Voi juca un rol diferit fata de cel interpretat de Elizabeth Taylor, insa eu nu as putea fi niciodata la fel de draguta asa cum era ea. Incercam sa descoperim adevarul despre ea Cleopatra considerand-o un lider, fara sa o vedem ca pe un sex-simbol, deoarece nu a fost asa ceva. Nu a avut multi amanti, poate doar doi, iar acestia au fost singurii barbati cu care a avut copii", a declarat Angelina Jolie.

Actrita americana a marturisit faptul ca a admirat-o pe intotdeauna pe Cleopatra, fiind uluita de lucrurile pe care le-a aflat despre celebra regina egipteana in pregatirea rolului, potrivit Mediafax.

"A fost o neinteleasa, iar povestea vietii sale a fost scrisa in mod gresit. Intotdeauna am crezut ca viata ei a fost spectaculoasa. Insa apoi am citit documente istorice si am descoperit o alta fata a ei - era mama, lider si o intelectuala care vorbea fluent cinci limbi straine. Educatia pe care a primit-o s-a reflectat si in relatia ei cu Roma - toate aceste lucruri sunt mult mai interesante decat ceea ce s-a scris despre ea"
, a declarat actrita americana, intr-un interviu acordat publicatiei New Straits Times.

  • Angelina Jolie, actrita cel mai bine platita

Angelina Jolie este cel mai bine platita actrita de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari castigate in ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes.

Nominalizata pentru a doua oara la premiile Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Changeling", Jolie a devenit celebra gratie rolului principal din franciza "Lara Croft". In 2000 a castigat Premiul Oscar pentru rolul secundar din "Girl Interrupted".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.