Actorul si-a pus la vanzare proprietatile din SUA si vrea sa se mute in Australia, impreuna cu fosta sotie.

Mel Gibson, acuzat de violenta domestica de catre fosta sa iubita, Oksana Grigorieva, si-a vandut deja vila de langa New York, pentru 16 milioane de dolari si si-a scos la vanzare casa din Malibu, pentru alte 10 milioane. [Mel Gibson, cercetat pentru violenta domestica]

Actorul le-a spus prietenilor ca vrea sa se mute inapoi in Australia, tara sa de origine, impreuna cu Robyn, fosta sa nevasta care ii este alaturi in aceste momente grele.

Gibson a anuntat ca va contesta acuzatiile Oksanei, care pretinde ca actorul ar fi lovito si i-ar fi facut rau copilului acestora. Desi acuzatiile i-au afectat puternic imaginea actorului, acestea au contribuit la "impacarea" cu fosta sotie care a sarit in apararea sa.

Robyn si copiii sunt socati. Ei nu au cunoscut niciodata fata violenta a lui Mel. De altfel, ea l-a si convins ca trebuie sa se indeparteze de Hollywood si sa se linisteasca”, a declarat un apropiat al cuplului pentru Daily Mail.

Pe de alta parte, o prietena a Oksanei a spus ca rusoaica nu a facut altceva decat sa spuna adevarul.

Mel Gibson, parasit de impresari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.