In urma cu aproximativ 11 ani, supermodelul sustinea ca isi mentine silueta fumand, consumand ocazional alcool si fara sa urmeze o dieta.

Acum lucrurile s-au schimbat si Naomi Campbell, care va implini 40 de ani la sfarsitul lunii mai, marturiseste ca "munceste din greu" pentru a-si mentine frumusetea si urmeaza o dieta de detoxifiere, bazata pe un cockteil special, ale carui ingrediente sunt siropul de artar, sucul de lamaie, ardeiul iute de Cayenne si apa, scrie DailyMail.

"Incerc sa urmez aceasta dieta de trei ori pe an. Cea mai lunga perioada a fost de 18 zile. E bine sa iti detoxifiezi organismul din cand in cand"
, a declarat vedeta in emisiunea "The Oprah Winfrey Show".

Aceste marturisiri sunt la polul opus fata de ceea ce sustinea Naomi in 1999 in revista Playboy: "Nu tin niciodata regim. Fumez. Consum alcool din cand in cand. Nu merg niciodata la sala", declara Naomi la atunci.

Dieta cu sirop de artar este dur criticata de specialisti deoarece implica un consum de sub 600 de calorii pe zi, lucru ce ar putea avea efecte negative asupra stomacului si asupra intregului organism.

Cu toate acestea, Naomi nu este singura vedeta care urmeaza aceasta dieta. Cantareata Beyonce a reusit sa slabeasca 9 kilograme in doua saptamani, urmand aceasta dieta. Cantareata a urmat-o pentru a intra in forma inainte de filmarile pentru pelicula Dreamgirls.

De asemenea, si actrita Gwyneth Paltrow, in varsta de 37 de ani, a fost o adepta a acestei diete, despre care spunea ca “nu este ceva pe care ai putea sa il caracterizezi ca fiind usor. Cu toate acestea, a dat rezultate".

Naomi Campbell a mai marturisit ca devotamentul ei fata de dieta cu sirop de artar este pe deplin sustinut de iubitul ei, magnatul rus Vladimir Doronin.

Top 10 diete de la vedete


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.