Fie ca trebuie sa arate superb pentru vreu rol, sa intre in costumul de scena sau pur si simplu sa faca fata cu brio bliturilor ce se descarca in ochii lor, vedetele sunt supuse unei presiuni incredibile de a fi cat mai slabe.

La gandul posibilitatii de a avea picioarele actritei Jennifer Aniston, posteriorul cantaretei Jennifer Lopez sau abdomenul frumoasei Halle Berry nu e de mirare ca ne uitam la vedete si cand vine vorba de diete. Kudika ne prezinta optiunile vedetelor la acest capitol.

1. Dieta indicelui glicemic - Kylie Minogue, Kim Cattrall. Dieta indicelui glicemic a fost realizata de catre doctoral David Jenkins, specialist in nutritie la universitatea din Toronto. Aceasta dieta presupune consumul de alimente cu un indice glicemic scazut. Aceste alimente pastreaza constant nivelul de zahar din sange astfel incat vei fi mai putin tentata sa rontai cate ceva. Despre aceasta dieta trebuie sa mai retii ca, in cadrul ei nu se asociaza niciodata alimentele bogate in carbohidrati cu alimentele bogate in lipide. Gasiti aici mai multe informatii despre aceasta dieta.

2. Dieta de 5 factori - Eva Mendes, Alicia Keys, Kanye West.
Dieta de 5 factori presupune ca timp de 5 saptamani sa mananci 5 mese pe zi fiecare masa constand in 5 ingrediente cheie si necesitand 5 minute pentru preparare. Pe langa conditiile destul de ciudate pe care le presupune aceasta dieta, pentru a slabi trebuia sa mai adaugi 25 minute (5 exercitii cardio si de forta practicate cate 5 minute fiecare) de fitness pe zi. Pentru mai multe informatii aruncati o privire aici.

3. Dieta cu limonada - Beyonce, Ashanti. 10 diete de la vedeteBeyonce a urmat dieta cu limonada pentru a intra in forma pentru rolul din Dreamgirls. Aceasta sustine ca dieta cu limonada a ajutat-o sa slabeasca 9 kilograme in 2 saptamani iar daca ne uitam peste meniul dietei nici nu e de mirare. Timp de 10 zile nu ai voie sa mananci si sa bei nimic altceva decat limonada facuta din apa, suc de lamaie si sirop de artar. Se intelege de la sine ca expertii nu recomanda o astfel de dieta deoarece ar putea avea efecte negative asupra stomacului si asupra intregului organism. Gasiti aici mai multe informatiii.

4. Dieta ‘Fat Flush’ - Halle Berry, Hilary Swank. In cadrul acestei diete trebuie sa masori cu atentie numarul de calorii, sa mananci carna slaba, fructe, legume si sa bei sucuri natural si ‘coktailuri’ detoxifiante. Halle Berry a declarat ca a ales aceasta dieta sanatoasa deoarece sufera de diabet. Cititi mai multe despre aceasta dieta aici.

5. Dieta South Beach - Oprah, Hilary Clinton, Bette Midler
. Dieta South Beach a atras numerosi fani iar motivul e lesne de inteles; iti permite sa mananci pe saturate insa nu neaparat ceea ce vrei tu. Aceasta dieta presupune sa consumi timp de 2 saptamani alimente cu un continut caloric scazut si alimente cu un nivel scazut de carbohidrati. Puteti afla aici mai multe detalii despre dieta South Beach.

Restul topului il gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.