"Buletinul histopatologic mi-a fost inmanat cu aproape o saptamana intarziere, pentru ca cei de la Colentina au spus ca au foarte multe in lucru. Practic, buletinul confirma ceea ce am spus eu, si anume ca fratele meu a luat ceva din spital, desi Adrian Streinu Cercel a negat asta in mod public. Inca nu am intrat in posesia unei copii a dosarului medical, pentru ca s-a invocat Legea 46/2003 privind drepturile pacientului. Voi depune, probabil, o sesizare la Colegiul Medicilor, in care voi cere copia dosarului medical complet, ca apartinator", a declarat fratele actorului, potrivit NewsIn.

Doctorul Adrian Streinu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a motivat refuzul prin faptul documente medico-legale nu pot fi eliberate decat la solicitarea expresa a organelor abilitate.

Fratele actorului isi doreste ca cei din spital sa plateasca pentru fapta lor. "Urmeaza sa ma vad cu un avocat. Apoi voi sti daca merg sau nu mai departe", a declarat Paul Tecuceanu pentru Cancan.

Toni Tecuceanu, fost membru al trupei "Cronica Carcotasilor", a decedat pe 5 ianuarie, la varsta de 37 de ani, in urma unor complicatii survenite dupa contractarea virusului A/H1N1. [Doliu in televiziune: "Carcotasul" Toni Tecuceanu s-a stins din viata]