Tudor Sisu este urmarit penal de procurorii DIICOT pentru infractiuni prevazute de Legea privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri
Procurorii Serviciului Teritorial Ploiesti au dispus inceperea urmaririi penale fata de Tudor Sisu pentru savarsirea infractiunilor prevazute de art. 2, 4 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 cu aplicarea art. 33 lit. a C.p, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

In urma cercetarilor, s-a stabilit faptul ca, activitatile infractionale efectuate de Sisu au fost derulate in stransa legatura cu cele comise de inculpatii Della Vedova Ermano si Ion Razvan Mircea, persoane arestate preventiv pentru acelasi gen de infractiuni la data de 18 septembrie.

Sisu are obligatia de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile

Prima abatere a cantaretului a avut loc in anul 2003, cand a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc si detinere ilegala de droguri pentru consum propriu. La acea data, mandatul de arestare preventiva i-a fost prelungit de mai multe ori, urmand ca dupa patru luni de judecata sa fie emisa sentinta: trei ani de inchisoare cu executare.

Sisu a fost inchis in Penitenciarul "Colibasi-Arges", unde a ispasit cea mai mare parte a pedepsei, fiind mutat ulterior la penitenciarul din Ploiesti. Acesta fost eliberat in octombrie 2005, pentru ca in mai 2006 sa fie arestat din nou. Cantaretul a fost eliberat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti la data de 26 octombrie 2007, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.

Ultima data, Tudor Sisu a fost retinut de politisti in aprilie 2008, in zona Dristor, dupa ce in masina in care se afla au fost gasite mai multe seringi si pilule.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.