Se pare ca scandalurile, persoanele excentrice si, mai nou, relatiile intre persoanele de acelasi sex, fac legea la Hollywood. Astfel ca, paparazzi nu le mai dau pace cuplurilor gay, care desi si-au facut publica orientarea, sunt urmariti la tot pasul, spre deliciul publicului
Fara dubiu, Samantha Ronson si Lindsay Lohan formeaza cel mai cunoscut cuplu gay, dar si cel mai controversat. Tumultoasa poveste a celor doua vedete a tinut prima pagina a ziarelor de scandal inca de la inceputul relatiei, asezonata cu scandaluri, izgonirea actritei din locuinta DJ-itei, strigate si haine-n strada etc.

Relatia incerta dintre Lindsay Lohan si Samantha Ronson, subiect de barfa atata in randul publicului cat si in lumea vedetelor, avea sa fie luata in colimator si de rapper-ul Eminem, in piesa "We Made U". Amuzant? Versurile suna asa: "Lindsay, please come back to seeing men / Samantha's a two, you're practically a ten".

Recent, creatoarea serialului "Grey’s Anatomy", Shonda Rhimes a confirmat ca actorul T.R. Knight cunoscut noua ca simpaticul George, iar mai nou pentru faptul ca este gay, va parasi platourile de filmare care l-au facut cunoscut unei lumi intregi. T.R. a optat sa se sustraga din show-ul hit al canalului ABC, se pare, la indemnul iubitului sau Mark Cornelsen, un 'bombonel' de 20 de ani, care l-a sfatuit pe actor sa-si abandoneze rampa de lansare si sa-si urmeze destinul de a fi un star pe marile ecrane.

Ellen DeGeneres si Portia de Rossi nu sunt niste blonde generice, nici macar un cuplu de lesbiane generic. Ellen, prezentatoarea talk show-ului de succes "The Ellen DeGeneres Show", a iesit din dulap in ’97, intr-un episod din sitcomul "Ellen", devenind primul personaj principal gay din istoria televiziunii americane. Cele doua femei, indragostite din iarna lui 2004, tocmai au declarat ca nu simt nevoia sa procreeze, caci sunt perfect multumite cu animalele de companie care nu-si "exerseaza corzile vocale in public". Iar de cand au prins fereastra scurta din vara lui 2008, in care cuplurilor gay li s-a permis sa se casatoreasca, cu binecuvantarea statului californian, cele doua sunt sotie si sotie cu acte-n regula, iar tricoul Portiei, cu strasuri aplicate pe textul "I LOVE MY WIFE", este, in consecinta, corect si de actualitate!

Cititi mai multe in Kudika

De ce isi parasesc femeile barbatii pentru alte femei


Despre autor:

Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.