Parasita si umilita de Samantha Ronson, actrita marturiseste ca trece printr-un adevarat infern. In timp ce colegii de breasla o evita, apropiatii se tem ca Lindsay este la un pas de sinucidere.

In cel mai nou numar al UsMagazine, Lindsay Lohan vorbeste despre "cumplita despartire" de Samantha Ronson: "Traiesc un adevarat cosmar", spune Lindsay printre lacrimi, socata de intorsatura evenimentelor din ultimul timp.

Ronson s-a despartit de prietena ei, Lindsay, dupa o relatie de aproape doi ani. Aceasta a angajat garzi de corp pentru a o impiedica pe Lohan sa intre in locurile in care se afla si a schimbat incuietorile casei din Hollywood Hills, pe care o impartea cu Lohan. Mai mult, intentioneaza sa obtina un ordin de restrictie impotriva actritei.

Potrivit apropiatilor, Samantha Ronson a mai incercat sa se desparta de Lindsay, insa de fiecare data actrita o ameninta ca se va sinucide. Dovada stau conversatii telefonice interminabile, dar si mailuri, in care Lindsay prezinta stari de criza. Actrita neaga insa faptul ca s-ar putea sinucide: "Sunt doar o fata indragostita de 22 de ani".

"Sunt o persoana buna si uite ce mi se intampla, am fost invatata sa tratez oamenii corect, iar acum trec prin aceasta drama", mai spune actrita.

Afectata de intreaga situatie, Lohan marturiseste ca se simte foarte singura fara Ronson: "Toti sunt impotriva mea, ma ocolesc, ba chiar ma jignesc. Ma simt ca in Mean Girls, mai rau, avand in vedere ca Mean Girls era doar un film".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.