Gazda renumitului show american de televiziune care ii poarta numele, Ellen face dezvaluiri din viata de cuplu, la scurt timp dupa casatoria cu frumoasa actrita Portia de Rossi. Ea a tinut sa impartaseasca bucuria cu publicul, prezentand, in premiera, imagini si video de la propria nunta.

Prezentandu-se audientei drept "Doamna Ellen DeGeneres", prezentatoarea TV a inceput primul show din noul sezon al emisiunii marturisind ca deja s-a obisnuit cu noua postura si ca mariajul cu Portia este minunat.

"Am inceput sa spun lucruri precum <<partenera mea vrea o salata caesar>> sau <<Mi-ar placea sa vin, dar sotia nu ma lasa sa parasesc locuinta>>", a declarat DeGeneres spre deliciul publicului.

De Generes, in varsta de 50 de ani, si De Rossi, 35 de ani, si-au unit destinele luna trecuta, la resedinta lor din Los Angeles, intr-o atmosfera intima si un cadru restrans, cu doar 20 de invitati.

Ceremonia a fost descrisa drept o noapte de dragoste, bucurie si cateva lacrimi pentru cele doua blonde, care au facut schimb de juraminte alaturi de familie si prietenii apropiati.

Cuplul a tinut sa faca public fericitul eveniment, impartasind chiar si cele mai romantice momente ale serii cu revista People, prezenta la ceremonie, care a avut exclusivitate asupra imaginilor.

Miresele au stat asezate pe perne, inconjurate de lumanari si flori, in timp ce preotul a oficiat casatoria.
"Sunt cea mai norocoasa femeie din lume, oficial, Portia nu mai este disponibila, nimeni nu o mai poate avea. Acum va gati si va spala pentru mine", a glumit DeGeneres dupa ceremonie.

"Dragostea pe care am primit-o din partea celor prezenti, si bineinteles dragostea pe care ne-o purtam una alteia, a facut ca aceasta zi sa fie cea mai frumoasa si mai emotionanta, o zi pe care nu o vom uita niciodata", a tinut sa adauge mai tanara "mireasa", frumoasa Portia de Rossi.

Cele doua au decis sa isi oficializeze relatia, la scurt timp dupa ce Curtea Suprema din California a acceptat casatoria intre persoanele de acelasi sex si se gandesc sa adopte un copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.