Slabe, voluptoase, cu forme apetisante sau silfide precum manechinele de pe podium, vedetele de la Hollywood arata senzational chiar si in bikini, iar siluetele lor sunt permanent admirate, scrutinizate si invidiate. Insa oare cat cantaresc celebritatile de la Hollywood?

Rihanna (21) - In 2008, Rihanna a declarat revistei Fabulous ca masoara 1,73 m inaltime si catareste 60,5 kg. Mai mult, Rihanna a marturisit ca poarta haine marimea 36 si 38. Pentru poze cu silueta Rihannei in bikini, click aici.

Angelina Jolie
(33) - Cand Angelina Jolie filma Tomb Raider pentru juca rolul superbei Lara Croft, tabloidele declarau ca vedeta cantarea 55 de kilograme (la 1,68 m inaltime) – pentru poza, click aici. Multi ani si multi copii mai tarziu, Angelina este mult mai slaba: doar 44,5 kg, iar zvonurile spun ca iubita lui Brad Pitt este in contiuare la dieta, de detoxifiere, bazata pe lichide, pentru a slabi si mai mult pentru rolul din ultimul ei film, Salt. Pentru poze, click aici si aici.

Adriana Lima (27) – Superba brazilianca din cataloagele Victoria’s Secret se mandreste cu o silueta subtire si perfect tonifiata: la 1,78 m inaltime, Adriana cantareste 59 kilograme si are masurile: 86-61-89 cm, asa cum declara agentia de modele a Adrianei. Pentru poze, click aici.

Ashlee Simpson (24) – Sotia lui Pete Wentz si sora Jessicai Simpson a devenit mamica acum cateva luni. Cate kilograme ii arata cantarul lui Ashlee inainte de a ramane insarcinata? 57 kg (la 1,69 m inaltime). Si cate kg avea Ashlee cu cateva zile inainte de a naste? 68 kg, dupa spusele sotului, care a tinut sa precizeze: “E o mamica foarte sexy”. Ashlee si-a revenit foarte rapid dupa sarcina si acum cantareste 58 de kilograme – pentru poze, click aici si aici.

Afla din Kudika cate kilograme au si alte vedete precum Oprah, Beyonce, Jennifer Lopez sau Heidi Klum.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.