Ieri, aproape tot orasul Petrosani a iesit pe strazi pentru a o vedea pe fiica lui Nicolae Guta (foto), regele manelelor, mireasa. Daniela, care are 17 ani, s-a casatorit religios cu Costel, zis Coco, un taximetrist de 21 de ani din oras. La eveniment a participat toata floarea cea vestita a manelistilor, printre care Liviu Pustiu, Jean de la Craiova, Dorel de la Popesti, si multi altii. Petrecerea a avut loc la restaurantul hotelului Petrosani.

"Sunt foarte bucuros ca fata mea si-a gasit jumatatea. O sa petrecem astazi la HP (Hotel Petrosani) si maine acasa, iar daca ne simtim bine petrecem si poimaine. Ca dar de nunta le-am oferit celor doi o casa nou nouta si daca sunt cuminti le iau si un apartament", ne-a declarat Nicolae Guta. Nasii tinerilor insuratei sunt Nicu si Cornelia Grasu, oameni de afaceri din Capitala.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.