"Slumdog Millionaire", Kate Winslet si Mickey Rourke sunt favoritii caselor internationale de pariuri la castigarea principalelor Oscaruri, potrivit cotelor anuntate de 14 case.

"Slumdog Millionaire" are o cota maxima de 1,2 la castigarea Oscarului pentru cel mai bun film al anului, ceea ce inseamna ca o persoana care pariaza 10 dolari va obtine 12 dolari, adica un castig de doar doi dolari, in cazul in care pelicula va fi obtine premiul, scrie NewsIn. Co-productia Hollywood-Bollywood este marea favorita si in opinia criticilor din toata lumea.

Al doilea favorit la premiul Academiei Americane de Film pentru cel mai bun film al anului este "The Curious Case of Benjamin Button", cu o cota maxima de 6,5.

Celelalte trei filme nominalizate sunt cotate cu sanse slabe la castigarea acestui Oscar. Astfel, cine pariaza 10 dolari pe "Milk" (cota 25) va primi 250 de dolari, in timp ce productiile "Frost/Nixon" si "The Reader" au cote maxime de 40 si, respectiv, 49 la principalele case de pariuri.

La categoria Cel mai bun actor in rol principal, preferatul agentiilor este Mickey Rourke, cu o cota maxima de 1,65, la mica distanta de Sean Penn, cu 2, in timp ce favorita la oscarul pentru Cea mai buna actita, Kate Winslet, are o cota maxima de 1,53.

"Slumdog Millionaire", Kate Winslet si Mickey Rourke au castigat, in ianuarie, Globurile de Aur la categoriile pentru care sunt cotati acum ca favoriti si la Oscaruri.

Gala de decernare a premiilor Oscar, ajunsa anul acesta la cea de-a 81-a editie, va avea loc la Teatrul Kodak din Los Angeles. Festivitatea va fi transmisa in direct, in versiune originala nedublata, de HBO Romania, pe 23 februarie, la ora 3.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.