Din moment ce in prezent nu exista nici un barbat in viata ei, apetisanta cantareata pretinde ca ar experimenta si aceasta latura a sexualitatii, informeaza MaleFirst.co.uk

Frumoasa australianca marturiseste ca a fost indragostita de actrita bisexuala, Tallulah Bankhead, decedata in 1968.

"As deveni lesbiana pentru ea. A fost o femeie fascinanta si exotica. Era imposibil sa nu o admiri", a declarat Kyle pentru tabloidul The Sun.

"Si-a trait viata din plin. Vreau sa dau nastere unei noi Tallulah inlauntrul meu. Dumnezeu imi este martor ca nu pot pune mana pe un barbat, asa ca poate ar trebui sa trec de cealalta parte", a declarat Kylie fara sfiala.

Idolul cantaretei, actrita americana Tallulah Bankhead , a avut parte de o cariera demna de toata lauda, dar tragica in acelasi timp. A aparut in filme precum "Devil and the Deep" si "Tarnished Lady", la inceputul anilor '30.

Inconjurata de controverse cu privire la viata sexuala si consumul de droguri, aceasta a decedat la varsta de 66 de ani.

Ultima relatie oficiala a frumoasei Kylie, indelung mediatizata, a fost cea cu actorul francez Olivier Martinez.

Cuplul s-a despartit anul trecut, in februarie, dupa 4 ani de relatie.

Ironic sau nu, Kylie este foarte apreciata in randul homosexualilor.

In urma unui sondaj online, australianca a terminat pe locul doi intr-un top al simbolurilor "gay", primul loc fiind adjudecat de apetisantul fotbalist Cristiano Ronaldo.

Turneul "KylieX2008" va fi reluat in luna noiembrie, pe agenda figurand America de Sud si Australia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.