Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil-minune al cinematografiei americane. El a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru interpretarea din lungmetrajul "The Revenant", la cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii.

Starul este cunoscut ca sustinator activ al multor organizatii de caritate. Inca de la varsta de 24 de ani, el a infiintat fundatia Leonardo DiCaprio pentru a ajuta la protejarea naturii si a faunei salbatice din intrega lume, precum si pentru a strange fonduri pentru conservarea padurilor si schimbarile climatice. Totodata, el a ajutat la strangerea de fonduri pentru a ajuta victimele cutremurului din Haiti. ONU l-a numit mesager de pace cu accent special pe schimbarile climatice.

Iata cateva citate memorabile ale actorului, care exprima viziunea sa asupra vietii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.