Familia suedezului DJ Avicii, care a fost gasit mort saptamana trecuta in Oman, a sustinut ca artistul a luptat cu viata si ca "nu a mai putut continua", transmite Reuters.

In primul comentariu cu privire la decesul sau, a carui cauza nu a fost deocamdata dezvaluita, familia a subliniat intr-o declaratie: "S-a luptat cu ganduri despre sens, viata si fericire.Nu a mai putut rezista. A vrut sa isi gaseasca pacea".

Afirmatia pare sa sugereze ca muzicianul si-au luat propria viata. Publicistul american, Diana Baron, a refuzat sa comenteze declaratiile.

"Dragul nostru Tim a fost un cautator, un suflet artistic fragil, care cauta raspunsuri la intrebari existentiale. Un perfectionist care a calatorit si a muncit din greu, intr-un ritm care a dus la un stres extrem. Cand a renuntat la turnee, si-a dorit sa gaseasca un echilibru in viata, sa fie fericit si sa faca ceea ce iubea cel mai mult - muzica"
, a mai aratat familia sa.

DJ-ul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit la varsta de 28 de ani.

Considerat drept unul dintre cei mai buni DJ din lume, Avicii a fost cunoscut marelui public pentru hitul sau "Wake Me Up" cu cantaretul Aloe Blacc in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.