DJ-ul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit vineri dupa amiaza in Oman, la varsta de 28 de ani. 

Anuntul a fost facut de catre impresarul DJ-ului.

"Cu profund regret anuntam pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost gasit mort in Muscat, Oman vineri dupa-amiaza, 20 aprilie. Familia este devastata si cerem tuturor sa respecte nevoia de intimitate in aceasta perioada grea. Nu vor mai fi facute alte comentarii", a anuntat impresarul starului.


Cauza decesului este neclara.

Considerat drept unul dintre cei mai buni DJ din lume, Avicii a fost cunoscut marelui public pentru hitul sau "Wake Me Up" cu cantaretul Aloe Blacc in 2013.

In ultimii ani, suedezul nu si-a ascuns problemele de sanatate, cum ar fi pancreatita, din cauza consumului excesiv de alcool. A trebuit sa anuleze prestatiile din 2014 pentru eliminarea vezicii biliare si a apendicelui.

Cu doi ani in urma, si-a surprins fanii anuntand ca nu va mai performa pe scena. "Am hotarat ca acest turneu din 2016 va fi ultimul si ca acestea vor fi ultimele mele spectacole", a scris el, justificand aceasta decizie prin dorinta de a face "mai multe lucruri" in viata sa. "Scena nu a fost pentru mine", a spus el mai tarziu pentru revista Billboard. "Sunt mai mult o persoana introvertita in general. A fost intotdeauna foarte greu pentru mine. Am adunat prea multa energie negativa''.

Avicii, care a fost unul dintre vedetele electro cel mai bine platite ani de zile, a castigat aproape 15 milioane de dolari in 2016, potrivit revistei Forbes.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.