Andrei Gheorghe a fost gasit mort luni seara, in locuinta sa. Jurnalistul avea 56 de ani.
UPDATE: Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare, scrie News.ro.

Andrei Gheorghe a fost gasit decedat in locuinta sa din Voluntari, judetul Ilfov.

In jurul orei 22.15, politistii IPJ Ilfov au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca a fost gasita o persoana decedata intr-o locuinta din localitatea Voluntari, judetul Ilfov. Ulterior, la fata locului, politistii au stabilit că este vorba despre jurnalistul Andrei Gheorghe, scrie stiri.tvr.ro.

Andrei Gheorghe s-a nascut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk (Rusia). A absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia rusa-engleza (1986). Intre anii 1993-2009 a realizat emisiuni de radio: „13-14" (Pro TV, apoi Radio 21 si Radio Total), „Cu Gheorghe si Mihaiu" (Radio Guerilla).

A fost prezentator la „Lantul slabiciunilor" (Pro TV), „Gheorghe" (Antena 1), moderatorul emisiunii „Rataciti in Panama", director de programe Mediapro (1996-2003), consilier de marketing la Antena 1 (2003-2004), consilier si realizator TV la Realitatea (2004-2008). In octombrie 2010, prezenta „Clubul de poker", la Prima TV, si „Salutare Natiune", la postul Prime TV din Republica Moldova.


A avut un rol secundar in filmele 'Amen' (2002) al lui Costa Gavras, 'Tinerete fara tinerete' (2007) al lui Francis Ford Coppola si a colaborat cu trupa de hip hop 'Parazitii' pentru albumul 'Irefutabil'. A mai realizat un scurtmetraj in 2008, numit 'Dubla personalitate'.

In 2006 a publicat volumul 'Midnight Killer - Banalitatea s-a nascut la oras', insotit de un CD audio in colectia 'Ego Publicistica' de la Editura Polirom.

Citeste si:
Robert Turcescu intră în echipa Metropola TV. Jurnalistul prezintă...
Robert Turcescu intră în...

In 2004 a devenit consilier media si realizator de emisiuni ('Politica, frate!' si 'Am o stire pentru tine!') la Realitatea TV, post cu care a incheiat colaborarea in mai 2008.

A scris la 'Academia Catavencu' si in ghidul '24-FUN'. In afara de realizarea de emisiuni radio si TV, a detinut functii de conducere la posturile unde a lucrat: director de programe la Radio Sky Constanta si Pro FM Bucuresti, director de programe al trustului Media Pro, consilier in probleme de marketing la Antena 1 Bucuresti.

La 16 martie 2009 a revenit in trustul Realitatea-Catavencu, unde a fost realizatorul emisiunii 'Cu Gheorghe si Mihaiu' de la Radio Guerilla. Din septembrie 2009, timp de trei luni, a fost moderatorul unui reality show romanesc difuzat la postul TV Kanal D: 'Rataciti in Panama'.

La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat functia de consilier al ministrului finantelor, Sebastian Vladescu, fiind responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post pana la 26 februarie 2010, cand Ministerul Finantelor a incetat relatiile contractuale cu acesta.

Citeste si:
A murit sotia regretatului Andrei Gheorghe
A murit sotia regretatului...

A realizat emisiunea 'Clubul de poker' la postul Prima TV in Romania (septembrie - decembrie 2010) si 'Salutare Natiune' pe canalul Prime in Republica Moldova (Chisinau) (2010-2011). In cursul anului 2012 a realizat emisiunea-interviu 'Oameni si oameni' la postul The Money Channel.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.