Natalie Portman este in industria cinematografica de foarte mult timp, actrita marturisind ca a suferit multe hartuiri sexuale de-a lungul timpului.

Vedeta sustine ca inceput sa se gandeasca la experientele de acest tip prin care a trecut dupa ce a izbucnit scandalul in care este implicat Harvey Weinstein.

"Cand am vazut ca iese tot la iveala, ma gandeam, wow, ce norocoasa sunt ca nu am patit asta. Dar dupa ce am reflectat, mi-am dat seama ca nu am fost abuzata, cu siguranta, dar am fost discriminata si hartuita, intr-un fel, in aproape toate proiectele in care am fost implicata", sustine actrita in varsta de 36 e ani.

Totusi, ea povesteste o intamplare care s-a petrecut in urma cu cativa ani: "Nu s-a intamplat nimic. Nu am fost agresata. I-am spus ca nu ma simt confortabil si a respectat asta. Cu toate astea nu a fost deloc bine. A fost de neacceptat si manipulativ. Eram speriata", marturiseste actrita, citata de Metro.

Natalie sustine ca si-a dat seama ca ar putea contribui cu sute de povesti asemanatoare, scrie digi24.ro.

Natalie Portman a jucat in 2009 in thrillerul psihologic "Lebada neagra/ Black Swan", in care actrita a interpretat rolul unei balerine cu tendinte de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensata cu premiul Oscar, dar si cu un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal. Actrita, regizoare si producatoare de film, Natalie Portman a debutat in rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, si a continuat cu partituri in filme precum "Visand la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" si "V de la Vendetta". Portman a jucat recent in mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Maria Ta/ Your Highness" si "Fara obligatii/ No Strings Attached", filmul de actiune "Thor" si drama "Hesher". De asemenea, vedeta americana a regizat filmul "A Tale of Love and Darkness", dupa cartea omonima a autorului israelian Amos Oz.

Citeste si:
Vedete cu o inteligență de geniu. Cine are IQ-ul mai mare decât al...
7 vedete cu o inteligență de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.