Fiica fostului presedinte Elena Basescu a divortat de Bogdan Ionescu, dupa patru ani de la nunta, informeaza romaniatv.net.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au separat pe cale amiabila, fara scandal. Cei doi au impreuna doi copii si au decis sa aiba custodie comuna, fara restrictii, noteaza libertatea.ro.

In ceea ce priveste averea, Elena si Bogdan au decis sa nu faca partaj si sa lase casa in care au locuit impreuna, pana acum, celor doi mostenitori, potrivit unor surse apropiate familiei Basescu.

Reactia Elenei Basescu nu a intarziat sa apara: "Familia Ionescu – Basescu, de comun acord si de maniera amiabila, a decis sa puna punct casniciei incepute in 2012. Separarea se produce prin procedura notariala. In acest moment, locuim deja separat. Speram ca reprezentantii mass media vor da dovada de intelegere si vor respecta intimitatea si dreptul la viata personala ale fiecaruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care il vom face pe acest subiect. Bogdan Ionescu si Elena Basescu", a scris fiica fostului presedinte pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.