LifeStar 30 Mai 2016 14:31
Fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis, Lily-Rose, ii ia apararea tatalui sau iubitor in mijlocul scandalului si acuzatiilor de violenta domestica venite din partea sotiei actorului, Amber Heard, potrivit contactmusic.com.

Sotia actorului din "Piratii din Caraibe", Amber Heard a intentat divortul pe 23 mai, dupa 15 luni de casnicie, iar vineri, 27 mai, aceasta a solicitat un ordin de restrictie fata de Depp, in varsta de 52 de ani, acuzandu-l de violenta domestica.

O fotografie a lui Amber, in varsta de 30 de ani, in care aceasta are o vanataie pe obrazul si ochiul sau drept a fost depusa in instanta ca proba alaturi de solicitarea pentru ordinul de restrictie, dupa ce aceasta a pretins ca Johnny Depp i-a aruncat un iPhone in fata, saptamana trecutp (21-22 mai), in timpul unei dispute aprinse, scrie MEDIAFAX.

Multi dintre prietenii celebri ai lui Depp, printre care Mickey Rourke si Paul Bettany au sarit in apararea sa, iar in prezent fiica sa fotomodel a vorbit pentru a-l sustine pe tatal sau: "Tatal meu este cel mai bland si cea mai iubitoare persoana pe care o cunosc, a fost mereu un tata minunat pentru mine si pentru fratele meu mai mic, si toti cei care il cunosc ar spune acelasi lucru", a scris fiica lui Depp in varsta de 17 ani pe Instagram.com, alaturi de o fotografie a sa pe cand era bebelus, cu Johnny tinand-o de maini in timp ce merge.

Lily-Rose nu este singurul membru al familiei care il sustine pe actor - mama sa, actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis, cu care a fost insurat timp de 14 ani pana in 2012, a negat vehement acuzatiile de abuz fizic intr-o scrisoare obtinuta de TMZ.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.