Marc Anthony va inaugura un nou orfelinat, dar si o scoala, in Columbia, dupa succesul de care s-a bucurat primul sau centru de caritate pentru copiii defavorizati, pe care l-a deschis in Republica Dominicana, in 2014.

Artistul a inaugurat centrul Children of the Christ in regiunea La Romana din Republica Dominicana in aprilie 2014, prin intermediul organizatiei sale de caritate Maestro Cares Foundation, iar acum se pregateste sa lanseze un al doilea centru pentru copii in Barranquilla, in Columbia, tara natala a cofondatorului fundatiei sale de caritate, Henry Cardenas.

Cei doi vor deschide noul orfelinat in luna aprilie. Acest centru va oferi hrana, adapost si ingrijiri medicale pentru mai mult de 200 de copii saraci, avand o capacitate dubla fata de centrul din Republica Dominicana. Marc Anthony si Henry Cardenas intentioneaza sa inaugureze centre similare in Mexic, Peru si Puerto Rico. Ei au organizat marti seara a doua editie anuala a evenimentului "Changing Lives, Building Dreams", la New York, unde au reusit sa stranga donatii de peste 1 milion de dolari pentru fundatia lor.

Marc Anthony are patru copii din casatoriile sale anterioare - Ryan, in varsta de 11 ani, si Christian, in varsta de14 ani, cu Dayanara Torres, si gemenii Max si Emme cu Jennifer Lopez. S-a casatorit cu cea de-a treia sotie, Shannon De Lima, in noiembrie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.