Sharon Stone, o actrita de prim rang din industria cinematografica de la Hollywood, va juca in serialul de televiziune "Agent X", un show TV inspirat din activitatea agentilor din serviciile secrete americane.

Acest serial dramatic ii va avea in rolurile principale pe actorii Jeff Hephner, Sharon Stone si Gerald McRaney. Episodul-pilot al serialului va fi scris de William Blake Herron, scenaristul filmelor din franciza "Identitatea lui Bourne".

Serialul "Agent X" prezinta actiunile unui agent secret de elita, John Case, interpretat de Jeff Hephner, care este antrenat pentru a lucra exclusiv pentru vicepresedintele american. Sharon Stone va interpreta rolul sotiei vicepresedintelui Statelor Unite, Natalie Maccabee, o femeie care jura sa isi apere tara impotriva tuturor dusmanilor, indiferent daca acestia sunt straini sau cetateni americani. Gerald McRaney il va interpreta pe Malcolm Millar, seful personalului angajat in resedinta vicepresedintelui american si aparator al multor secrete de stat.

Acest proiect de televiziune va fi produs de TNT Originals in colaborare cu compania Beacon Pictures. Armyan Bernstein si Sharon Stone vor fi producatorii executivi ai serialului. Episodul-pilot va fi regizat de Peter O'Fallon. Postul de televiziune TNT a comandat deja 10 episoade pentru primul sezon al serialului "Agent X", care va avea premiera pe micile ecrane nord-americane in a doua jumatate a anului 2015.

Sharon Stone este actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in filmul "Total Recall" (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din "Instinct primar", in 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, datorita rolului sau de invitat special in serialul "The Practice", dar si un Glob de Aur, in 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus si o nominalizare la Oscar.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.