Misty Upham, care a interpretat rolul unei menajere in filmul "Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County", de John Wells, este data disparuta de sase zile, in statul american Washington, au declarat, vineri, reprezentanti ai politiei.

Actrita americana a fost vazuta ultima data duminica plecand singura dintr-un apartament situat in Auburn, la aproximativ 38 de kilometri de Seattle, si a fost data disparuta de tatal sau, pe 6 octombrie, a declarat Steve Stocker, comandantul politiei din localitate.

Politia a raspuns la un apel privind o sinucidere dat din apartamentul acesteia, dar actrita, in varsta de 32 de ani, plecase deja in momentul in care ofiterii de politie au ajuns la fata locului, a mai spus Stocker. De asemenea, acesta a spus ca nu exista suspecti si nici dovezi in ceea ce priveste disparitia ei, considerandu-se ca aceasta a plecat de buna voie.

Stocker a mai spus ca, in ultimul an, au fost patru apeluri privind o sinucidere, din acel apartament, la care politia a raspuns, iar parintii actritei le-au spus politistilor ca Misty Upham urmeaza un tratament pentru probleme de sanatate mintala. Misty Upham, care a fost nominalizata la Independent Spirit Awards, pentru rolul secundar din drama "Frozen River" (2008), nu a luat legatura cu prietenii si familia de la disparitia sa, au mai spus reprezentantii politiei.

Misty Upham s-a nascut pe 6 iulie 1982 si a jucat, printre altele, in filmele "La marginea Americii/ Edge of America" (2003), "Pastratorul de vise/ DreamKeeper" (2003), "Data mortii/ Expiration Date" (2006), "Raul inghetat/ Frozen River" (2008) si "Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" (2013).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.