In noiembrie va aparea pe piata un album cu melodiile nelansate pana in prezent ale lui Frank Sinatra.
Materialul discografic numit "Sinatra: London" va fi alcatuit dintr-un CD si un DVD si va contine o serie de cantece pe care Frank Sinatra le-a inregistrat pentru albumul "Great Songs From Great Britain", pe durata a trei nopti, la CTS Studios din Londra, in iunie 1962, impreuna cu alte materiale legate de sederea artistului in capitala britanica.

Noul album, care va fi lansat in noiembrie, va contine versiunile remasterizate ale albumului inregistrat in 1962, dar si mai mult de 50 de inregistrari nelansate pana in prezent, inclusiv o emisiune speciala pentru BBC Light Programme, cu prezentarea fiecarei piese realizate chiar de Frank Sinatra, si un mic concert live din 1953 organizat pentru emisiunea radiofonica a BBC The Show Band.


DVD-ul va contine imagini de la un concert sustinut de Frank Sinatra in 1962, la Royal Festival Hall, si aparitia artistului, pe aceeasi scena, intr-un concert din 1970, cu o interpretare nelansata pana in prezent a piesei "A Foggy Day". Nascut in 1915, Frank Sinatra a realizat peste 1.400 de inregistrari muzicale si a jucat in 58 de filme. Artistul american este considerat unul dintre cei mai buni cantareti ai tuturor timpurilor. Printre hiturile sale se numara cantece celebre, precum "Strangers in the Night", "My Way", "Imaginations", "The One I love", "Fools Rush In", "I'll never Smile Again", "I'll Be Seeing You".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.