Robin Williams i-a transmis, cu putin timp inainte de a se sinucide, un mesaj emotionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelanda.

Viviane Waller (21 de ani), din Auckland (Noua Zeelanda), a fost diagnosticata cu cancer pulmonar, de colon si de ficat in luna ianuarie a acestui an, informeaza dailymail.co.uk.

Pe lista lucrurilor pe care Viviane Waller planuia sa le faca inainte de a muri se afla si o intalnire cu actorul Robin Williams.

Din cauza faptului ca starea ei de sanatate s-a inrautatit, Viviane nu a mai putut calatori din Noua Zeelanda in America pentru a-l intalni pe celebrul actor. Contactat de o prietena a lui Viviane, Robin Williams a fost de acord sa inregistreze un scurt clip pe care i l-a trimis tinerei in urma cu cateva luni.

Hollywood-ul este in SOC! Un actor celebru s-a sinucis!

"Buna, Viviane, aici e Robin Williams, care te intreaba ce e prin Noua Zeelanda? Va transmit toata dragostea mea tie, lui Jack (n.r. - sotul lui Viviane) si lui Sophie (n.r. - fetita lui Viviane si a lui Jack). Sterge asta de pe lista ta", a fost mesajul actorului de comedie, insotit si de un scurt cantec.

Sotul lui Viviane, Jack, a marturisit ca tanara a fost foarte impresionata de mesajul lui Robin Williams. El a refuzat sa vorbeasca despre sinuciderea marelui actor, motivand ca subiectul este prea sensibil.

"Ne bucuram de timpul pe care il avem impreuna. Luam lucrurile pe rand", a spus Jack, referindu-se la el si la sotia sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.