In ciuda ploii, mai bine de 1500 de bucuresteni s-au plimbat vineri seara din studio in studio, la prima editie a Noptii Studiourilor Foto.

In functie de capacitatea fiecarui studio si tipul de program (continuu sau de tip atelier, cu inscriere prealabila), intre cateva zeci si cateva sute de persoane au calcat pragul fiecarui spatiu inscris la eveniment.

De la ateliere de fashion pana la workshop-uri de fotografie culinara, de la petreceri si machiaje sofisticate la autoturisme si fotografie de produs, Noaptea Studiourilor Foto a avut cate ceva pentru fiecare participant.

Potrivit comunicatului de presa, entuziastii foto au plecat acasa cu o mai buna intelegere a luminii si echipamentelor de studio, pe cand restul participantilor au avut parte de o experienta interesanta si, in mod normal, mai putin accesibila publicului larg.

Echipa organizatoare de la Uncle Jeb Studio multumeste, pe aceasta cale, studiourilor pentru implicare si deschidere, publicului vizitator pentru entuziasmul fata de eveniment si, nu in ultimul rand sponsorilor si partenerilor media pentru sprijin.

Iar pentru ca editia viitoare sa se desfasoare si mai bine decat aceasta, organizatorii ii roaga pe cei care au participat la acest eveniment sa transmita sugestiile si parerile prin intermediul acestui formular de feedback: http://bit.ly/1iBdfU5

Noaptea Studiourilor Foto a fost powered by Nikon si sprijinit de Epson si F64.

Parteneri media: Nikonisti.ro, Adevarul, Realitatea.net, IQAds, Mixtopia, Oitzarisme, Bookaholic, Tabu, Feeder, getlokal.ro, alternativ.ro, orasul.ro, modernism.ro, 9am.ro, Asociatia Bucurestiul meu drag, Designist, AMSI Photographers, anyplace.ro, comunitatefoto.ro, newsup.ro, Orasul Meu, Veioza Arte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.