LifeStar 13 Mai 2014 11:35
Cantareata Solange Knowles, sora mai mica a lui Beyonce, l-a agresat pe Jay-Z, sotul surorii sale, in lift, dupa petrecerea ce a urmat Galei Muzeului Metropolitan din New York din 5 mai.

Solange Knowles a fost surprinsa de camerele de supraveghere in timp ce il ataca pe Jay-Z cu pumnii si picioarele, in liftul hotelului Standard, din New York, in timp ce Beyonce asista uluita la intreaga scena, potrivit unor imagini publicate de site-ul tmz.com.

Chiar si la iesirea din lift, Solange Knowles a continuat sa il atace verbal pe Jay-Z si, desi nu se stie exact ce anume a declansat agresiunea, aceasta ar fi reactionat exagerat la un comentariu pe care l-ar fi facut sotul lui Beyonce la adresa lui Knowles, conform unei surse citata de revista US Magazine.

Atacul lui Solange Knowles a fost intrerupt doar de interventia unui bodyguard, care a intrat in cabina liftului si a retinut-o pe cantareata in varsta de 27 de ani, in timp ce incerca sa apese pe butonul de oprire a liftului.

"Solange si-a pierdut cumpatul din cauza unor afirmatii facute de Jay-Z, pe care le-a interpretat gresit. Nu se stie sigur despre ce a fost vorba, dar a reactionat exagerat", precizeaza sursa citata.

Ulterior, cele doua surori au fost surprinse urcandu-se impreuna in masina, in timp ce Jay-Z a plecat separat, intr-o alta masina.

Cantareata si actrita Solange Knowles, nascuta in 1986, in Houston, Texas, este sora mai mica a cantaretei Beyonce. A cantat de cateva ori cu formatia Destiny's Child, inainte de a lansa primul ei album, "Solo Star", la varsta de 16 ani. Al doilea sau album de studio, "Sol-Angel and the Hadley St. Dreams" (2008), a ajuns pe locul 9 in topul Billboard 200 si a fost foarte bine primit de criticii de specialitate. Cel mai recent EP al sau, "True", a fost lansat in 2012, iar Solange Knowles intentioneaza sa lanseze cel de-al treilea album de studio anul acesta, la propria casa de discuri, Saint Records.

Jay-Z, pe numele adevarat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.

Citeste si:
Sora lui Daniel Balaciu vrea să îi ia fetițele Danei Roba. Reacția...
Sora lui Daniel Balaciu vrea...

Din 2008 este casatorit cu Beyonce, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata de peste 750 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.