Actorul Arnold Schwarzenegger a fost dat in judecata de 22 de fosti si actuali detinuti americani, care sustin ca au fost inchisi intr-un penitenciar afectat de o maladie mortala, in timp ce era guvernator al statului California, informeaza contactmusic.com.

Un grup de 22 de fosti si actuali detinuti a intentat un proces impotriva actorului Arnold Schwarzenegger, dupa ce, in 2009, inchisoarea in care erau retinuti s-a confruntat cu o epidemie de "febra a vaii" (coccidioimicoza). In acea perioada, la guvernare se afla Schwarzenegger.

Detinutii sustin ca au fost tinuti inchisi intr-un penitenciar din California, desi se cunostea faptul ca maladia mortala ucisese deja 30 dintre cei care se aflau dupa gratii, scrie MEDIAFAX.

Arnold Schwarzenegger este parat in acest proces, impreuna cu actualul guvernator al Californiei, Jerry Brown.

Reclamantii cer daune pentru ingrijirile medicale si prejudiciile aduse.

Arnold Schwarzenegger, un republican convins si un activist ecologist, a fost ales, in 2003, pentru un mandat de un an, pentru a duce la capat mandatul guvernatorului Gray Davis, care a fost destituit. Apoi, starul hollywoodian a fost reales de doua ori in aceasta functie. Afirmand in repetate ocazii ca doreste sa ii serveasca pe oamenii din jur, actorul a spus ca "va face in asa fel incat lumea sa devina un loc mai bun decat acela pe care l-a mostenit".

Arnold Schwarzenegger si-a reluat cariera de actor dupa incheierea celui de-al doilea mandat de guvernator, in anul 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.