Desi sunt doua vedete diferite cu vieti foarte diferite, Teo si Arsinel au o problema comuna.

Amandoi au fost implicati recent in scandaluri care au legatura cu sanatatea lor.

Teo Trandafir a ajuns luni la spital chiar inaintea emisiunii ei din cauza unor probleme de sanatate, insa vedeta a explicat foarte clar ce a patit si, mai mult decat atat, si-a facut si emisiunea. Necazul lui Teo a fost destul de mediatizat si inevitabil au aparut unele guri rele care au speculat ca totul ar fi fost o sarada pentru crestere de rating.

Afectata de astfel de zvonuri, Teo a dat un raspuns celor care au facut astfel de acuzatii, prin intermediul blogului personal.

"Sa ne ajute Dumnezeu, o spun cu mana pe inima… Am vazut comentariile unor doamne si domni, legate de “vizita” mea la spital, de azi. Am ajuns sa credem ca un om merge acolo ca sa faca rating. Nu e numai injositor pentru cel acuzat de o asemenea infamie, ci si pentru cel care ar putea sa si-o imagineze. (...) Nu o sa ma mai intristeze ca ma suspecteaza unii de noroi moral, jucandu-mi sanatatea (tocmai sanatatea) la ruleta divina. O sa-i rog doar sa ma lase asa, neprivita. N-o sa ma doara. Ceilalti oameni( care vor intelege ca un om care a fost bolnav rau la un moment dat trebuie sa dea atentie oricarui semn de recidiva) imi vor fi oaspeti in imaginatie si in realitate in fiecare zi", a scris Teo pe blog.

Alexandru Arsinel in schimb a avut nevoie de un transplant de rinichi luna trecuta. Mai multe voci au declarat ca actorul a fost favorizat, desi exista alti oameni pe lista de asteptare care ar vi avut mai mare nevoie de un rinichi nou. Actorul a inceput sa se simta rau dupa transplant si fost internat pentru a i se face o serie de analize amanuntite.

Arsinel considera ca cei care au ridicat problema au facut-o cu intentia de a-i face rau.

"Au vrut sa ma omoare. Nu mi-au permis sa ma fac bine. Au atentat la viata mea. Au atentat la viata mea! Iesisem cu niste analize foarte bune, m-au trimis acasa si dupa ce am refacut analizele la Davila m-a chemat de urgenta sa ma intorc la Cluj ca au luat-o razna. Acest ONG-ist lansa ideea ca cei din generatia a treia ar trebui pusi la zid, ar trebui sa nu mai aiba nicio sansa. Dar toti ne nastem cu dreptul la viata. Oribil! Sa-i fie rusine si lui si parintilor care l-au facut. Mi-au blestemat copiii sa moara! E posibil asa ceva? Au atentat la viata mea. Au vrut sa ma omoare! Ca sa aiba subiect de presa, sa-si dezvolte veninul pe hartie", a spus actorul, citat de click.ro.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.