Ben Affleck il va inlocui pe Christian Bale in filmul "Superman vs Batman" care va fi lansat in 2015 de catre Warner Brother.

Anuntul a fost facut joi seara, iar Affleck devine astfel al optulea actor care sa-l interpreteze pe Cavalerul Intunecat, scrie Variety.

"Stiam deja ca avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre super-eroii cei mai populari al DC Comics, iar Ben Affleck indeplineste toate aceste conditii", a declarat Greg Silverman, presedintele studiourilor Warner Bros., intr-un comunicat publicat in revista Variety.

Filmul, care nu are deocamdata un titlu, va fi regizat de Zack Snyder, cineastul aflat deja in spatele camerei pentru a regiza "Man of Steel: Eroul", iar britanicul Henry Cavill isi va relua rolul Superman.

"Ben va oferi un contrast interesant pentru Supermanul jucat de Henry. El are calitatile de interpretare necesare pentru a crea portretul nuantat al unui barbat mai in varsta si mai avizat decat Clark Kent, si poarta stigmatele unui luptator experimentat impotria criminalitatii, conservandu-si in acelasi timp farmecul la care toata lumea se asteapta din partea miliardarului Bruce Wayne", a declarat regizorul Zack Snyder intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.