LifeStar 17 Mai 2013 23:49
Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, relateaza MEDIAFAX.

Cezar a concurat in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2013, joi seara, unde piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur) a intrat in competitie pe pozitia 17.

Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, Romania, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta si Grecia (intr-o ordine aleatorie) sunt cele 10 tari calificate in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmö Arena.

Cei 10 finalisti au fost desemnati pe baza votului telespectatorilor si a votului unui juriu de specialitate, in egala masura.

Pe de alta parte, Republica Moldova, Olanda, Belarus, Belgia, Danemarca, Estonia, Irlanda, Lituania, Ucraina si Rusia sunt primele 10 tari calificate in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, marti, de prima semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmö Arena.

Aliona Moon, reprezentanta Moldovei, care, marti seara, a fost prima tara strigata cand au fost anuntati finalistii (intr-o ordine aleatorie), concureaza cu o piesa in limba romana - "O mie". Totodata, tarile care merg direct in finala Eurovision 2013 sunt: Franta, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie si Suedia.

Cezar a dedicat atunci prestatia sa familiei si publicului. "Voi canta pentru voi, pentru tatal meu care nu mai este printre noi, dar care cu siguranta zambeste in coltul gurii de undeva de acolo sus, pentru mama mea, pentru toti cei care ma iubesc si pe care ii iubesc!", a scris Cezar la momentul respectiv pe contul sau oficial de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.