LifeStar 8 Mai 2008 15:37
Intre Madonna si MTV a fost "dragoste la prima vedere"! Motiv pentru care cea mai controversata femeie din lumea muzicii, dar si cea mai iubita si mai bine platita artista din lume, sarbatoreste pe 10 si 11 mai cei 26 de ani de cariera intr-un Weekend Special dedicat divei americane!

"Vaults", difuzat sambata, la ora 20.30, si duminica, de la ora 12.30, prezinta debutul Madonnei, care s-a lansat la prima editie a premiilor MTVVideo Music Awards.

MTV s-a dus pana in Spania ca sa o vada filmandvideoclipul "Take a bow", i-a fost alaturi si la filmarile pentru "Die Another Day" si a rasplatit-o mereu cu o multime de premii. Madonna a fost nelipsita de la TRL, unde si-a promovat toate albumele si a participat si la "Pimp My Ride", unde si-a lasat dubita cu care mergea in tinerete la concerte pe mana echipei MTV.

In weekendul special din 10 si 11 mai, fanii Madonnei isi incep si isi incheie ziua cu regina muzicii pop. Ei au ocazia sa afle totul despre viata ei controversata, despre relatia ei cu presa, despre viata ei personala si succesul muzical.

Si asta direct de la ea, in cadrul a doua show-ri de exceptie: "Breakfast with Madonna" si "Dinner with Madonna"! In plus, MTV ia un fan impatimit si il surprinde cu o intalnire cu diva pop.

"FANatic", difuzat duminica, la ora 16.30, este show-ul care ii ofera aceasta sansa unica unui norocos. Fanul in cauza este pacalit de catre prieteni, complici MTV, care in loc sa il duca la film sau la suc, il duc
la cea mai speciala intalnire din viata lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.