Dupa ce a masacrat o melodie celebra, Valentina Hasan a devenit prima vedeta din Bulgaria care intra in atentia revistei „People“.
La mai putin de o luna de cand a fost postat pe site-ul YouTube, filmuletul „Ken Lee“, in care bulgaroaica Valentina Hasan „masacreaza“ hitul „Without You“, cantat de Mariah Carey, a transformat-o pe protagonista clipului intr-o adevarata vedeta. Cu zeci de remixuri si milioane de accesari pe internet, „Ken Lee“ i-a adus Valentinei mult mai multa faima decat ar fi visat vreodata, iar bulgaroaica a devenit peste noapte erou national.

„Prin prestatia sa, Valentina ne-a adus ceea ce ne doream de mult: un artist cunoscut la nivel international. Acest lucru este deja o certitudine: «Ken Lee« este ascultat de milioane de oameni din intreaga lume“, spun realizatorii emisiunii „Music Idol“ (varianta bulgareasca a „Megastarului“), concurs la ale carui preselectii a participat Valentina.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.