Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, a mai prins un contract "gras".
Daca pina acum a fost solicitata de designeri indeosebi pentru prezentarile de moda, iata ca de asta data o celebra firma de produse pentru ingrijirea parului a desemnat-o "ambasadoarea" revolutionarei game de sampoane Gliss. Astfel, aseara, la Studio Fratelli, Elena Basescu s-a lasat pe mana specialistilor, care, timp de o jumatate de ora, inainte de inceperea evenimentului, i-au realizat o coafura lejera, folosindu-se doar de un fixativ si de un pieptene.

Cu aceast prilej, ea si-a etalat si cunostintele de limba engleza, dialogand la finalul evenimentului, cu un reprezentant din partea firmei. Desi Ioana, sora ei mai mare, obisnuia sa-si insoteasca sora pretutindeni, aseara, mezina familiei Basescu a venit solo. Elena a purtat o rochie mov din satin care i-a pus in evidenta dimensiunile fizice de invidiat. Ineditul prezentarii a constat in faptul ca nu a depus prea mare efort, ea stand in cea mai mare parte a show-ului intr-un fotoliu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.