Toni Grecu de la "Divertis" i-ar da oricand un Oscar presedintelui Traian Basescu daca s-ar inventa un asemenea trofeu si pentru prestatiile de pe scena politica. Declaratia actorului a venit in urma informatiei, conform careia britanicii l-ar pune pe actorul Hugh Grant - care a jucat rolul de prim-ministru al Angliei in comedia romantica "Pur si simplu dragoste" - in locul premierului Tony Blair. Sondajul, realizat de lantul de
magazine "Silverscreen", l-a desemnat pe Harrison Ford "cel mai potrivit presedinte al SUA".

POLITICA ESTE DE TOT RASUL

Grupul de umor "Divertis" nu a ratat nici una dintre figurile importante ale scenei politice romanesti. Pe rand, Cristian Gretcu a intruchipat un Ion Iliescu extrem de credibil, Doru Antonesi s-a transformat in Emil Constantinescu, Florin Constantin a intrat de minune in pielea lui Adrian Nastase, iar Valentin Darie a dovedit ca poate oricand sa fie Traian Basescu, mai nou, fara suvita. In ton cu sondajul realizat de britanici, l-am intrebat pe Toni Grecu, purtatorul de cuvant al echipei vesele, daca imitatorii din "Divertis" ar face treaba mai buna la carma tarii, mai ales ca romanii ar da navala sa-i voteze.

"Daca s-ar face un astfel de sondaj in Romania, am putea sa verificam in cel mai bun caz faptul ca politica este de tot rasul. Doamne fereste, sa intre tara pe mana actorilor. Cel putin la noi nu a aparut inca actorul care sa fie bun politician. Iar politicienii sunt buni actori, insa nu sunt sinceri. Daca s-ar inventa un Oscar pentru politicieni, Basescu l-ar primi, cu siguranta. Ati vazut ce bine se descurca! Acum ca si-a taiat suvita are si un nou look".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.