Cel mai nou si mai scump model de Ferrari din Romania, construit pe actualul 612 Scaglietti, este detinut de un misterios om de afaceri din Bucuresti
Paparazzii CANCAN l-au fotografiat zilele trecute pe proprietarul luxoasei masini, despre care am descoperit ca are o poveste incredibila. Sursele noastre ne-au marturisit ca afaceristul detine o colectie uluitoare de masini: Porsche, Mercedes, Lamborghini si, acum, Ferrari, un model personalizat care costa in jur de 310.000 de euro (adica peste 10 miliarde de lei vechi)! Cu toate acestea, el nu figureaza in Topul celor mai bogati 300 de romani si a evitat pana acum aparitiile in public. La 55 de ani, misteriosul miliardar si sotia lui (de aceeasi varsta cu el) au o afacere in jurul careia au pastrat totala discretie. "Este un tip care fuge de publicitate. Are copii asezati la casa lor si nu-i trebuie batai de cap. Cand a cumparat masina, a introdus in contract o clauza de confidentialitate!", ne-a declarat una dintre sursele noastre. Mai mult, pentru a nu atrage atentia asupra lui, afaceristul isi tine ascunsa noua masina la reprezentanta Ferrari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.