Suntem in plina perioada a vacantelor/concediilor si multi dintre noi planuiesc cate o "iesire" din ritmul cotidian si din rutina (obositoare) de zi cu zi.

Se stie deja ca o excursie cu masina, fie ea si pe distanta nu foarte mare, nu poate fi conceputa fara muzica preferata.

Nu e ca in oricare zi in drum spre birou cand, de multe ori, prinsi cu alte ganduri, lasam un post de radio sa-si ruleze stirile/muzica, fara sa auzim neaparat. O vacanta presupune sa te simti bine si nu doar la destinatie ci si pe drum. Si, pe langa compania familiei sau prietenilor, muzica este unul din principalii factori raspunzatori de buna dispozitie.

Sa nu uitam ca o excursie sau un concediu presupune si o altfel de plimbare cu masina, pe care ce-i pasionati de condus o apreciaza de fiecare data la maxim. E una dintre ocaziile cand nu ne mai grabim neaparat undeva, cand avem ocazia sa iesim din traficul infernal, cand conducem de placere.

La fel cum ne echipam cu bagaje, harti si alte "consumabile" necesare drumului si distractiei ar trebui sa avem grija si sa ne facem din timp rost de cateva CD-uri cu muzica preferata. Sigur ca fiecare asculta ce-i place si ce-l face sa se simta bine, dar exista si melodii despre care se spune ca se potrivesc de minune unui road-trip.

Lista propusa de Volvo o gasiti aici.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.