LifeStar 7 Iulie 2008 03:28
Sotia lui Stefan Banica jr. isi intretine minunata podoaba capilara doar cu apa pura adusa tocmai din Muntii Harghita

Parul este un atribut al feminitatii, iar doamnele si-au dorit intotdeauna o podoaba capilara dupa care barbatii sa intoarca privirile. Vedetele autohtone feminine apeleaza la retete si tratamente naturiste pentru a-si ingriji parul, sau la vitamine si medicamente pe care le procura din strainatate. Click! va dezvaluie secretele celor mai frumoase plete din lumea mondena autohtona.

Cea care a fost candva supranumita “Zana Surprizelor”, vedeta de televiziune Andreea Marin Banica, isi spala parul cu apa de izvor adusa din Harghita.

E lucru stiut, clorul de la robinet dauneaza, asadar ea a decis ca este mai bine sa foloseasca apa pura din munti.

Reporterii Click! au surprins in urma cu ceva timp o discutie pe care “Zana” a avut-o cu o profesoara de la scoala nr. 197 din Bucuresti, acolo unde Marin a initiat o campanie sociala alaturi de editura ”Reader’s Digest”. Andreea se spala pe par la doua zile pentru ca, spune ea:

“Coafura necesita de cele mai multe ori tot felul de produse care incarca firul de par si il imbacsesc. Ma spal foarte des tocmai pentru a indeparta fixativul sau alte produse care ajuta la coafat”. Mai mult, “Zana” uraste föhnul si nu apeleaza niciodata la acesta pentru ca usuca firul de par. Prosopul este cel mai bun uscator.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.