LifeStar 16 Mai 2008 02:25
Crai. La 58 de ani, fostul arbitru international nu vrea sa coboare stacheta si petrece in cluburi de noapte cu tinere domnisoare

Ion Craciunescu este o fire libertina. Divortat de mai multi ani, din cauza vietii tumultoase pe care o ducea, fostul mare arbitru nu se dezminte.

Marti, dupa miezul noptii, era impreuna cu doua domnisoare la clubul bucurestean "Zebra" si sorbeau atent din cupele cu limonada. La un moment dat, si-a dat seama ca paparazzii CANCAN l-au reperat si s-a deplasat imediat la masa acestora. "Imi faceti poze? Vreau sa va verific telefonul", a spus Craciunescu, care a fost refuzat. La iesirea din club, insotit doar de una dintre domnisoare, se indrepta spre masina, iar bliturile s-au declansat si fostul arbitru a inceput sa rada: "O sa apar in CANCAN? Poate va dau in judecata, ca ma deranjati cu blitul".

Domnisoara nu a scos niciun sunet si l-a lasat de insotitorul ei sa parlamenteze.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.