Cantaretii americani Beyonce Knowles si Jay-Z s-au casatorit, vineri, la New York, "in cadrul unei ceremonii private, doar pentru prieteni si familie", potrivit revistei americane People, citata de Reuters.
Dupa o relatie discreta de sase ani, cei doi au organizat o nunta la fel de deiscreta, departe de lumina reflectoarelor. Ceremonia a fost urmata de o petrecere care a avut loc in apartamentul pe care rapper-ul il detine la New York. Printre oaspeti s-au numarat mama lui Beyonce, Tina Knowles, tatal si managerul sau, Mathew, sora ei, Solange, fostele sale colege de la Destiny's Child, Kelly Rowland si Michelle Williams, si prietena sa, actrita Gwyneth Paltrow.

Cu toate acestea, purtatorii de cuvant ai celor doi cantareti nu au putut confirma informatia.
Stirea despre nunta celor doua staruri a atras, vineri, o multime de reporteri pe strada unde se afla apartamentul lui Jay-Z. Foarte multe masini luxoase s-au perindat la garajul rapper-ului, vineri dupa amiaza, si o multime de oameni ce purtau uniforme de chelneri au sosit cu multe cutii. Pe acoperisul cladirii unde se afla apartamentul a fost zarit un cort de petrecere, redacteaza Mediafax dupa sursa citata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.