“Vreau sa lamuresc toate speculatiile din presa din ultima vreme, care ne dadeau ba impreuna la cinematograf, ba pe Andrei petrecind de unul singur prin cluburi. Eu si Andrei ne-am despartit in noaptea de Revelion. Definitiv. Ne-am certat si am luat amindoi decizia de a ne desparti. A doua zi eu m-am intors in Romania. Nu am mai vorbit de atunci”, a declarat Elena Basescu pentru Cotidianul.

Mezina prezidentiala a refuzat sa faca publice motivele despartirii de Hrebenciuc jr. si a precizat ca in perioada urmatoare vrea sa se dedice politicii. “Am alegeri la tineretul PD-L (unde vrea postul de secretar general - n.red.) la sfirsitul lunii februarie, sint alegeri locale in vara si apoi parlamentare si vreau sa ma ocup mai mult de asta”, a spus Elena Basescu.

"Viata personala va fi pe locul doi, trei? N-am un iubit si nici nu caut sa am, asa ca cine vorbeste despre nunta, intalniri sau iesiri la film bate campii! S-a zvonit ca as avea o relatie cu unul dintre copii miliardarului Adamescu. Este, de asemenea, o minciuna. Ii cunosc pe cei doi frati, dar nu am nicio legatura cu niciunul din ei", a declarat Elena Basescu pentru Cancan.

Potrivit Click, la jumatatea lui noiembrie 2007, Elena declarase, la finalul unei prezentari de moda, ca nu este nici o problema daca are o relatie cu fiul liderului grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor atata vreme cat Andrei nu face politica.

Citeste si:

In timp ce Elena Basescu era miercuri la pranz la cafenea in Dorobanti, Andrei Hrebenciuc si-a luat in serios munca de preparator la ASE.

Mai ales ca acum e sesiune. Fotoreporterii Click! l-au surprins doua zile la rand plecand constiincios din cladirea ASE de la Piata Romana cu bratele pline de manuale. El s-a dus direct acasa, spulberand astfel zvonurile ca ar fi un mare petrecaret