Fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, a sustinut ieri ca s-a despartit de Andrei Hrebenciuc la Paris, in noaptea de Revelion.

“Vreau sa lamuresc toate speculatiile din presa din ultima vreme, care ne dadeau ba impreuna la cinematograf, ba pe Andrei petrecind de unul singur prin cluburi. Eu si Andrei ne-am despartit in noaptea de Revelion. Definitiv. Ne-am certat si am luat amindoi decizia de a ne desparti. A doua zi eu m-am intors in Romania. Nu am mai vorbit de atunci”, a declarat Elena Basescu pentru Cotidianul.

Mezina prezidentiala a refuzat sa faca publice motivele despartirii de Hrebenciuc jr. si a precizat ca in perioada urmatoare vrea sa se dedice politicii. “Am alegeri la tineretul PD-L (unde vrea postul de secretar general - n.red.) la sfirsitul lunii februarie, sint alegeri locale in vara si apoi parlamentare si vreau sa ma ocup mai mult de asta”, a spus Elena Basescu.

"Viata personala va fi pe locul doi, trei? N-am un iubit si nici nu caut sa am, asa ca cine vorbeste despre nunta, intalniri sau iesiri la film bate campii! S-a zvonit ca as avea o relatie cu unul dintre copii miliardarului Adamescu. Este, de asemenea, o minciuna. Ii cunosc pe cei doi frati, dar nu am nicio legatura cu niciunul din ei", a declarat Elena Basescu pentru Cancan.

Potrivit Click, la jumatatea lui noiembrie 2007, Elena declarase, la finalul unei prezentari de moda, ca nu este nici o problema daca are o relatie cu fiul liderului grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor atata vreme cat Andrei nu face politica.

In timp ce Elena Basescu era miercuri la pranz la cafenea in Dorobanti, Andrei Hrebenciuc si-a luat in serios munca de preparator la ASE.

Mai ales ca acum e sesiune. Fotoreporterii Click! l-au surprins doua zile la rand plecand constiincios din cladirea ASE de la Piata Romana cu bratele pline de manuale. El s-a dus direct acasa, spulberand astfel zvonurile ca ar fi un mare petrecaret


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.