La nici un an de cand sunt impreuna, relatia dintre creatoarea de moda Mirela Popa si portarul echipei de fotbal Unirea Urziceni, Bogdan Stelea, a inceput sa scartaie. Cei doi s-au certat chiar inainte de Sarbatori, insa Mirela a declarat ca ruptura nu este una definitiva.

Designerul Mirela Popa a reusit sa-l cucereasca pe portarul Bogdan Stelea la putin timp dupa ce acesta se despartise de fosta sa iubita, cantareata Lili Sandu, pe care o si ceruse de nevasta, la vremea aceea, intr-un mod inedit, pe Arcul de Triumf. Gurile rele nu s-au abtinut sa nu remarce ca designerul seamana izbitor de mult cu Lili si ca fotbalistul ar fi inca indragostit de fosta partenera de viata.

“Nu m-a interesat niciodata ca lumea a zis ca seman cu Lili Sandu si nici macar nu ma deranjeaza. Eu cred insa ca nu avem nimic in comun”, a declarat Mirela, in exclusivitate pentru Click!. Ea a adaugat, cu mana pe inima, ca Lili nu este nici pe departe motivul pentru care s-ar fi certat cu Bogdan chiar inainte de Sarbatori, relatia dintre cei doi fiind si acum pe muchie de cutit.

“Nu este ea de vina pentru ceea se se intampla intre noi. in orice relatie sunt frecusuri, este normal. Pot spune insa ca nu m-am despartit definitiv de Bogdan!”, a mai spus designerul. Ea a tinut insa sa sublinieze ca si daca l-ar parasi pe Bogdan, ei ar ramane in relatii de prietenie. “Ne cunoastem foarte bine si, chiar daca s-ar pune problema sa nu mai fim impreuna, am ramane foarte buni amici si am continua sa vorbim”.

Mirela sufera de bronsita cronica

Mirela trece printr-o perioada grea nu doar pe plan personal, dar si in ceea ce priveste starea de sanatate. “Din copilarie am probleme cu sistemul imunitar si fac tratament cu echinaceea. in plus, am si o bronsita care nu imi da pace, dar si o sensibilitate a corzilor vocale, motiv pentru care nu am voie sa vorbesc cateva zile”, a marturisit creatoarea, care tocmai s-a intors din Germania cu o sacosa plina de medicamente naturiste.

“Eu si Bogdan vorbim la telefon, s-a interesat de rezultatul analizelor pe care le-am facut in strainatate. Nu ne-am vazut insa pentru ca este plecat in cantonament in Valencia”. Echinaceea este o planta care stimuleaza organismul sa produca mai multe globule albe, in special limfocite si o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substante anti-infectioase naturale).

Lili a stat sase ani cu Stelea

Lili Sandu, si Bogdan Stelea au format unul dintre cuplurile cele mai longevive din showbiz-ul romanesc. Cei doi au stat sase ani impreuna, relatia culminand cu momentul in care fostul portar al Nationalei a cerut-o de sotie pe Lili. La scurt timp dupa aceasta, cuplul a luat pe toata lumea prin surprindere anuntand ca se desparte. Cei doi si-au justificat gestul prin lipsa de comunicare si distanta care le-a afectat relatia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.