Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul de casatorie si Cristina Spatar s-a implicat in afaceri de familie, alaturi de sotul ei, Alin.

Si cum e la moda ca vedetele sa aiba gradinite particulare, solista a alocat si ea un buget consistent pentru acest proiect ce va fi inaugurat in primavara anului viitor.

Doamna Ionescu, fosta Spatar, a prins gustul afacerilor si doreste sa atace un alt segment al pietei, la fel de banos ca domeniul imobiliar si al constructiilor, afaceri pe care artista le mai detine in prezent.

Cum cele mai profitabile bussines-uri ale anului 2007 s-au dovedit a fi gradinitele, vedeta a pus de curand bazele unei astfel de institutii, ce urmeaza a-si deschide portile in primavara anului 2008.

Constructia va fi una de lux, dotata ultramodern si a carei valoare se ridica la peste 250.000 de euro. Cristina a avut fler si in alegerea locatiei, achizitionand un teren in Pipera, zona oamenilor instariti.

Solista si sotul sau doresc sa incheie un contract de inchiriere pentru spatiul respectiv, pe o perioada de 20 de ani. Gradinita va fi una exclusivista si va avea circuit inchis, fiind asteptati copiii celor mai importante vedete din tara.

Face preselectie pentru educatori

Cei doi spun ca nu s-au gandit la aceasta afacere pentru profit, fiecare visand la acest proiect inca de acum cativa ani, cand nici nu se cunosteau. “Nu fac asta pentru bani, pentru ca avem destui. Eu si sotul meu iubim copiii foarte mult, suntem innebuniti dupa ei. De altfel, speram ca in curand sa avem un bebe al nostru. Ma voi implica personal in problemele manageriale ale gradinitei, precum si in alegerea profesorilor. ii vreau pe cei mai buni din tara. Este foarte mult de munca, dar sunt sigura ca satisfactiile sufletesti vor fi pe masura”, a declarat artista in exclusi-vitate pentru “Click!”.

Si ele au fost tentate de aceasta afacere

Roxana Ciuhulescu

Vedeta Pro TV si-a manifestat anul trecut dorinta de a-si deschide o gradinita, ea apeland la un credit bancar pentru a pune pe picioare aceasta afacere. Proiectul se afla in desfasurare.

Corina Danila

Prezentatoarea de la Euforia TV si partenerul ei de viata, Norris Mageanu, si-au deschis o gradinita in toamna acestui an, special pentru fiica lor Rianna, in varsta de 3 ani. Corina mai detine si un salon de infrumusetare.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu si Cristina Spatar vor fi rivale, amandoua urmand a-si deschide cate o gradinita anul viitor, in zona rezidentiala Pipera. Suma investita in acest proiect de Andreea este de 100.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.