In timpul ultimei reprezentatii de pe scena teatrului din Los Angeles, Enrique Iglesias a avut parte de o surpriza neplacuta, una dintre fane sarind pe scena si trantindu-l la pamant. Cantaretul nu a reusit sa scape usor din bratele femeii, care nu s-a lasat pana nu l-a sarutat.

Ultima reprezentatie din Los Angeles, din cadrul turneului Insomniac, s-a lasat cu cateva vanatai pentru Enrique Iglesias, care a fost pur si simplu placat de o fana disperata aparuta din senin pe scena.

Cantaretul a crezut initial ca este vorba de o gluma si nu a acordat importanta tinerei care il prinsese la un moment dat de picior.

Lucrurile au degenerat in momentul in care Enrique a incercat sa o linisteasca pe tanara. Aceasta l-a placat pur si simplu si nu s-a lasat pana nu l-a sarutat.

Nu este prima oara cand i se intampla acest lucru cantaretului, care a renuntat de mult la paza in timpul concertelor.

Enrique s-a ales cu cateva vanatai zdravene, pentru ca fana indragostita de el l-a folosit pe post de scut in fata bodyguarzilor veniti din spatele scenei, tragandu-l peste ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.