In sfirsit, in viata Alinei Sorescu a aparut un nou iubit, cel putin asa sustin amicii solistei, care au vazut-o pe vedeta alaturi de un barbat.
Domnisoara este insotita mereu de tatal sau, iar clevetitorii au considerind-o pe Alina imatura, din moment ce continua sa se afiseze cu parintele sau, fiind majora si vaccinata. A avut o idila si cu vedeta televiziunii publice, Cove, dar s-a terminat repede, asa ca nu a suferit prea mult dupa el.

S-a vorbit mult si despre faptul ca Alinuta este virgina si din aceasta cauza nu se prea apropie nimeni de ea, iar domnii fug de indata ce aud acest lucru. Pe amorezul de acum al vedetei il cheama Adrian, este mai mare decit ea cu patru ani, si are o afacere proprie. Cei doi ies impreuna la restaurant si, uneori, la evenimentele mondene. Nu stim daca va fi o relatie de lunga durata, dar Alina se comporta ca o femeie indragostita lulea. Sa intelegem ca, in sfirsit, fata tatii va musca din fructul oprit? Poate ca de data aceasta tatal sau o va lasa in pace si nu va mai asista si la intilnirile ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.