Andree Sarkozy, in varsta de 80 de ani, a declarat pentru revista Point de Vue ca fiului sau nu ar trebui sa ii fie greu sa isi gaseasca o noua partenera de viata dupa ce a divortat de Cecilia.

"Stiti, tinand cont de functia lui, ii este doar cam greu sa aleaga. Dar sper ca nu se va casatori din nou. M-am saturat de sotii", a spus ea.

Sarkozy a anuntat ca divorteaza in luna octombrie, la doar sase luni dupa ce a fost ales ca presedinte. Presedintele francez era casatorit cu Cecilia de 11 ani. Cecilia si Nicolas au impreuna un fiu si cate doi copii fiecare din casniciile anterioare.

Citeste si:

Andree Sarkozy, care si-a insotit fiul intr-o calatorie recenta in China, spune ca s-a inteles bine cu Cecilia, dar a adaugat ca nu a fost foarte apropiata de fiicele acesteia. "Sunt distante. Foarte reci, seamana un pic cu mama lor", a explicat batrana mama.

Referindu-se la cei trei fii ai sai, Andree Sarkozy a declarat: "Nu am fost niciodata stricta, dar am avut trei reguli: sa munceasca, sa nu imi spuna minciuni si sa faca sport".