Mama presedintelui francez Nicolas Sarkozy nu vrea ca acesta sa se casatoreasca din nou si a declarat pentru o revista franceza ca s-a "saturat de sotii", informeaza NewsIn.

Andree Sarkozy, in varsta de 80 de ani, a declarat pentru revista Point de Vue ca fiului sau nu ar trebui sa ii fie greu sa isi gaseasca o noua partenera de viata dupa ce a divortat de Cecilia.

"Stiti, tinand cont de functia lui, ii este doar cam greu sa aleaga. Dar sper ca nu se va casatori din nou. M-am saturat de sotii", a spus ea.

Sarkozy a anuntat ca divorteaza in luna octombrie, la doar sase luni dupa ce a fost ales ca presedinte. Presedintele francez era casatorit cu Cecilia de 11 ani. Cecilia si Nicolas au impreuna un fiu si cate doi copii fiecare din casniciile anterioare.

Andree Sarkozy, care si-a insotit fiul intr-o calatorie recenta in China, spune ca s-a inteles bine cu Cecilia, dar a adaugat ca nu a fost foarte apropiata de fiicele acesteia. "Sunt distante. Foarte reci, seamana un pic cu mama lor", a explicat batrana mama.

Referindu-se la cei trei fii ai sai, Andree Sarkozy a declarat: "Nu am fost niciodata stricta, dar am avut trei reguli: sa munceasca, sa nu imi spuna minciuni si sa faca sport".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.