Desi pozeaza la TV in victima si in blandetea intruchipata, Luminita Anghel ignora anumite episoade urate din cariera ei de artista si din relatia pe care a avut-o cu presa
Peste cateva zile, galagioasa Luminita Anghel are prima infatisare la procesul de calomnie pe care i l-a intentat fostului sot, Marcel Puscas, pe care vrea sa il usureze de o droaie de bani pentru ca i-ar fi stricat imaginea. Cum se mai intoarce roata: cu ani in urma, Luminita il folosea pe Puscas pe post de rottweiller, tocmai ca sa ii apere imaginea, chiar daca acest lucru insemna agresarea jurnalistilor care ii stateau in gat.

Zilele trecute, artista se lamenta la un post TV ca unele vedete intretin relatii oculte cu ziaristii si platesc pentru a se scrie diverse articole despre ele. Lucru pe care ea personal nu l-ar face niciodata, afirma interpreta. Perfect adevarat: Luminita Anghel are alta reteta pentru presa, si anume scandalul. Si nu de azi, de ieri, daca ne gandim la poalele-n cap pe care si le pune la diverse emisiuni si prin gazete contra fostului sot. Ci inca de pe vremea cand se lupta sa isi faca un nume.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.